Αρχική Δραστηριότητες 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας - ROBODANCERS

1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας - ROBODANCERS

Το σχολείο μας συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που πραγματοποιήθηκε την 9η Απριλίου 2011 στο Ηράκλειο στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, με την ομάδα ROBODANCERS. Οι μαθητές παρουσίασαν το ρομπότ που δημιούργησαν στα πλαίσια του μαθήματος "Εφαρμογές Η/Υ" και της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και απέσπασαν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τη συμμετοχή τους. Παρακολουθήστε το βίντεο από την εκδήλωση:

 

Dim lights

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους παρακάτω μαθητές της Β' Λυκείου, οι οποίοι στελέχωσαν την ομάδα των ROBODANCERS:

Πειρασμάκης Γεώργιος

Ρελάκη Θεόκλητη

Συλλιγνάκης Ανδρέας

Συντυχάκης Νικήτας

Τερζάκης Μενέλαος

Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους μαθητές από τη Β' Λυκείου, που βοήθησαν λίγο ή πολύ στην ολοκλήρωση αυτού του project.

Τέλος, χωρίς την ηθική και οικονομική συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου θα ήταν πολύ δύσκολη η πραγματοποίηση των στόχων μας και γι' αυτό τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ο  υπεύθυνος  καθηγητής

Γιάννης Πουλακάκης

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian