Αρχική Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Εργαστήριο Ρομποτικής - 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Παρακολουθήστε ορισμένα στιγμιότυπα από το εργαστήριο που πραγματοποίησαν μαθητές του ΓΕΛ Σητείας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στα πλαίσια του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας:

Dim lights

 

Περισσότερα...

 

Επισφραγίστηκε η αδελφοποίηση Γενικού Λυκείου Σητείας με το Λύκειο Αγίου Ιωάννη

 

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης έγινε η επισφράγιση της αδελφοποίησης ανάμεσα στο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Σητείας και το Λύκειο Αγίου Ιωάννη Λεμεσού, χθες στο κινηματοθέατρο "Μινώα". Η πρώτη επίσκεψη είχε γίνει στην Κύπρο τον Απρίλιο με επικεφαλής την εκπαιδευτικό του Λυκείου κ. Παφύτα Κατερίνα, ενώ χθες ήρθε με τη σειρά της η αντιπροσωπεία του σχολείου από την Κύπρο.

Περισσότερα...

 

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής

Δύο μήνες μετά την επιτυχημένη μας εμφάνιση στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στο Ηράκλειο, το σχολείο μας συμμετείχε για πρώτη φορά σε διαγωνισμό Πληροφορικής και, μάλιστα, εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κρήτης στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Περισσότερα...

 

Αδελφοποίηση του Γενικού Λυκείου Σητείας με το Λύκειο Αγίου Ιωάννη Λεμεσού

«Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο εξωτερικό στο πλαίσιο Εκπαιδευτικών ανταλλαγών και αδελφοποιήσεων?».

Περισσότερα...

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian