Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αποτελέσματα 2ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Σητείας εκπροσωπεί την Κρήτη στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (αποτελέσματα.pdf)αποτελέσματα.pdf274 Kb
 

Εισακτέοι ΓΕΛ Σητείας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τα ονόματα βρίσκονται στους συνημμένους πίνακες:

 

Αριστεύσαντες μαθητές

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του Γενικού Λυκείου Σητείας συγχαίρει τους αριστεύσαντες μαθητές  του Σχολείου μας και τους εύχεται να έχουν υγεία και πάντα επιτυχία σε όλους τους τομείς της  ζωής τους.

Περισσότερα...

 

Εκδήλωση Γενικού Λυκείου Σητείας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

O Διευθυντής, ο Σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Σητείας σας προσκαλούν στην εκδήλωση ? αφιέρωμα στο

ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ

που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου

την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

και ώρα 20:30 μ.μ .

με συμμετοχή της σχολικής χορωδίας υπό τη Δ/νση του πατέρα Νικολάου Αλεξάκη.

Περισσότερα...

 

2ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/βάθμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, επιθυμώντας να στηρίξει τις προσπάθειες που κάνει η Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Κρήτης και ο WROHellas, στη διοργάνωση και στη διεξαγωγή του 2ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, σας ενημερώνει ότι:

Ο 2ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής αποτελεί τον προκριματικό γύρο για τις ομάδες από την Περιφέρεια Κρήτης, που θα συμμετέχουν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. σύμφωνα με τη με αριθμ. πρωτ. 1276/Δ2/07-01-2015 εγκύκλιο. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο.

Περισσότερα...

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Συμφωνείτε με την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους;