Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής

Δύο μήνες μετά την επιτυχημένη μας εμφάνιση στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στο Ηράκλειο, το σχολείο μας συμμετείχε για πρώτη φορά σε διαγωνισμό Πληροφορικής και, μάλιστα, εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κρήτης στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Περισσότερα...

 

Επίσκεψη μαθητών του Γενικού Λυκείου Σητείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθεί ομάδα μαθητών από το Γενικό Λύκειο Σητείας μετά από πρόσκληση του Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Σταυρακάκη.

Περισσότερα...

 

Εκδήλωση 25ης Μαρτίου 2011

Ορισμένα απόσπασματα από την εκδήλωση:

Περισσότερα...

 

Αδελφοποίηση του Γενικού Λυκείου Σητείας με το Λύκειο Αγίου Ιωάννη Λεμεσού

«Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο εξωτερικό στο πλαίσιο Εκπαιδευτικών ανταλλαγών και αδελφοποιήσεων?».

Περισσότερα...

 

1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας - ROBODANCERS

Το σχολείο μας συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που πραγματοποιήθηκε την 9η Απριλίου 2011 στο Ηράκλειο στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, με την ομάδα ROBODANCERS. Οι μαθητές παρουσίασαν το ρομπότ που δημιούργησαν στα πλαίσια του μαθήματος "Εφαρμογές Η/Υ" και της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και απέσπασαν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τη συμμετοχή τους. Παρακολουθήστε το βίντεο από την εκδήλωση:

Περισσότερα...

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Συμφωνείτε με την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους;